10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü


TOKAT (A.A) - Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, kamu yararına hizmet yapmakta olan gazetecilerin, Tokatın kültürel, sosyal ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağladığını bildirdi.
     Çiçek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, demokrasinin vazgeçilmez unsuru ve temel taşlarından biri olan ve özellikle yerel basına emek veren tüm basın mensuplarını kutladı.
     Gazeteciliğin fedakarlık isteyen, zor şartlarda yapılan önemli bir meslek olduğunu vurgulayan Çiçek, şunları kaydetti:
     Kamu yararına hizmet yapmakta olan gazetecilerimiz, ilimizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır. Demokrasinin işleyişinde de önemli bir rol üstlenen basın, olayları ve haberleri tarafsız, gerçeklik ve doğruluk ilkelerine uygun, adaletli, tarafsız ve zamanında halka aktarmakla önemli bir görevi yerine getirmektedir. İlimizin tanıtılması ve yapılan hizmetlerin halkımıza tanıtılması yönünde bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm gazete ve televizyon çalışanlarının, basın organlarının 10 Ocak Gazeteciler Gününü kutlar, yerine getirdikleri başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER