AA ekibine yönelik çirkin saldırı

AA ekibine yönelik çirkin saldırı -Kadirli Gazeteciler Cemiyeti saldırıyı kınadı


OSMANİYE (A.A) - Kadirli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Yüksel Kaya, birkaç gün önce Ankarada kar temizleme çalışmalarını görüntüledikleri sırada saldırıya uğrayan AA ekibine yapılan saldırıyı kınadı.
     Kaya, Gazeteciler Cemiyetinde düzenlendiği basın açıklamasında, saldırıda yaralanan kameraman Mertkan Morkoç, muhabir Durmuş Koçak ve şoför Mehmet Çelebi Öztürke geçmiş olsun temennisinde bulunarak, saldırıyı yapanları kınadığını belirtti.
     Amacının insanlara doğru, tarafsız ve objektif olarak haber vermek olan basın çalışanlarına yapılan bu tür hareketlerin yanlış olduğuna vurgulayan Kaya, şöyle konuştu:
     Bu tür saldırılar, basın mensuplarını yıldıramayacaktır. Basın mensupları ülkemizde en zor mesleği icra ediyor. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladığımız günde, bu tür saldırılar bizleri üzmektedir. Gazetecilere ve gazetecilik faaliyetlerine yapılan her saldırı, esasında halkın haber alma hakkına yönelmektedir. Anadolu Ajansı ailesine geçmiş olsun dileklerimizi ileterek, saldırıyı gerçekleştirenlere en kısa sürede gereken cezanın verileceğine inanıyor ve şiddetle kınıyoruz.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber AA ekibine yönelik çirkin saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER