14 Mart Tıp Bayramı

14 Mart Tıp Bayramı -AK Parti Denizli Milletvekili Yüksel: Ülkemiz her alanda olduğu gibi sağlık alanındaki performansıyla da dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmektedir


DENİZLİ (A.A) - AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Ülkemiz her alanda olduğu gibi sağlık alanındaki performansıyla da dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmektedir dedi.
     Yüksel, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, sağlık sektöründe çalışanların, tarih boyunca insanların zor zamanlarında yanlarında olan, hayat kurtarma mücadelesi veren, insanların kaliteli hayat yaşayabilmeleri için emek sarf eden erdemli kişiler olduklarını belirtti.
     Sağlık çalışanlarının ortaya koyduğu emek ve yaptıkları mesleğin hiçbir meslek dalıyla kıyaslanamayacak kadar önemli ve yüce olduğunu vurgulayan Yüksel, şunları kaydetti:
     Ülkemiz her alanda olduğu gibi bugün sağlık alanındaki performansıyla da dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmektedir. Ülkemizdeki sağlık hizmetinin etkinliği bakımından dünyanın gelişmiş ülkeleriyle boy ölçüşür seviyelere ulaşması bizleri son derece mutlu etmektedir. Bugün ülkemizde son dönemde yapılan yasal düzenlemeler neticesinde tüm insanlara ayrım yapmaksızın eşit bir şekilde sağlık hizmeti sunulmaktadır. Sağlık alanında millete dönük yapılan çalışmaların yanı sıra sağlık çalışanlarının özlük haklarına dönük de birtakım çalışmalar ortaya konmuştur. Elbette bu yapılan çalışmalar yeterli gelmeyebilir. Fakat sağlık çalışanlarına yönelik atılan adımların bunlarla sınırlı kalmayacağı, ortak akılla doğruların bulunarak sağlık çalışanlarımızın yaşam koşullarının daha iyi seviyeye taşınması için gayretimiz devam etmektedir.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber 14 Mart Tıp Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER