Trabzon Valisi Kızılcık:

Trabzon Valisi Kızılcık: FIFA U20 Dünya Kupasına ev sahipliği yapmamız şehrimizin hem tanıtımını hem de futbolun bir adım daha yukarıya taşınmasını sağlayacaktır


TRABZON (A.A) - Trabzon Valisi Kızılcık, FIFA U20 Dünya Kupasına ev sahipliği yapmanın Trabzonun hem tanıtımını hem de futbolun bir adım daha yukarıya taşınmasını sağlayacağını belirtti.
     Kızılcık, Trabzonda düzenlenecek FIFA U20 Dünya Kupası müsabakaları ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, organizasyona 100 gün kaldığını belirtti.
     Daha önce 1. Karadeniz Oyunları ve Avrupa Olimpik Gençlik Oyunlarına ev sahipliği yapmış ve bu iki organizasyondan başarılı bir şekilde çıkmış olan Trabzonun, U20 Dünya Kupası futbol organizasyonunda da aynı başarıyı göstereceğini ifade eden Kızılcık, şunları kaydetti:
     Gelecekte dünyanın en iyi futbolcularının çıkacağı bu yaş grubu organizasyonunun bir ayağının Trabzonda olması şehrimiz adına gurur kaynağıdır. Ülkemizde 100 gün sonra başlayacak FIFA U20 Dünya Kupasının bir ayağının Trabzonda gerçekleşmesi, sporu günlük yaşamın önemli bir parçası haline getiren hemşehrilerimizi heyecanlandırmaktadır. Bu etkinlik aracığıyla dünyanın yeni yıldızlarının buradan yükselecek olması Trabzonun marka kent vizyonunu destekleyecektir. FIFAnın Dünya Kupasından sonra en önemli ikinci organizasyonu olan FIFA U20 Dünya Kupasına ev sahipliği yapmamız şehrimizin hem tanıtımını hem de futbolun bir adım daha yukarıya taşınmasını sağlayacaktır.
    
     Muhabir: Meltem Yılmaz
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Trabzon Valisi Kızılcık: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER