19 Mayıs kutlamaları

19 Mayıs kutlamaları -Çubuk ilçesinde çeşitli etkinlikler düzenlendi


ANKARA (A.A) - Çubuk ilçesinde 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı bazı etkinliklerle kutlandı.
     19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, Çubuk-ta Atatürk Parkında Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başladı.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Kalender, burada yaptığı konuşmada, Gazi Mustafa Kemal Atatürkün, "Ey yükselen yeni nesil gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve sürdürecek olan sizlersiniz" sözünü anımsattı.
     Kalender, "Herhangi bir işi yaparken, neyi nasıl, niçin ve ne zaman yapmak istediğinizi bilmek demek işin yarısını yapmak demektir. Gayeniz belli olduğu sürece azimle ona ulaşmanız kolaylaşacaktır. Sevgili gençler size güveniyoruz. Bu ilkeler doğrultusunda vatanımızı ve bayrağımızı sonsuza değin koruma görevinin bizlere ve sizlere emanet edildiğinin bilincini hep birlikte taşıyoruz" diye konuştu.
     Konuşmanın ardından öğrenciler, 19 Mayıs oratoryosunu seslendirdi. Çubuk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Halk Oyunları ekibi Karadeniz yöresine ait halk oyunları gösterisi yaptı. Yakın dövüş sanatları antrenörü Raziye Ağören yönetiminde hazırlanan teakwando gösterileri izleyenlerin beğenisini kazandı.
     Törenlere, Kaymakam Cemal Şahin, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Doğanay, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Çalık, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Tiryaki, İlçe Emniyet Müdürü Tacettin Çelebi, CHP İlçe Başkanı Vural Çokcan, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Hüseyin Yiğiner
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber 19 Mayıs kutlamaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER