19. Uluslararası Altın Koza Film Festivali

19. Uluslararası Altın Koza Film Festivali -Festivale katılan sanatçılar Atatürk Anıtına çelenk koydu


ADANA (A.A) - 19. Uluslararası Altın Koza Film Festivaline katılan sanatçılar, Atatürk Parkındaki Atatürk Anıtına çelenk koydu.
     Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve aralarında Mine Soley, Yılmaz Köksal, Süleyman Turan, Ayten Uncuoğlu, Altan Günbay, Selda Alkor gibi sanatçıların bulunduğu grup, festival nedeniyle Atatürk Anıtına çelenk sundu, saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşını okudu.
     Atatürk Anıtı önünde vatandaşlarla hatıra fotoğrafı da çektiren sanatçılar, daha sonra Adana Büyükşehir Belediye Bandosu eşliğinde marşlar okudu.
     Sanatçılardan Süleyman Turan, törenden sonra AA muhabirine yaptığı açıklamada, festivallerin kent ve ülke kültürüne katkılar sağlayıp, tanıtımında önemli rol üstlendiğini söyledi.
     Altın Koza Film Festivalinin de her geçen yıl daha iyi bir ivme yakaladığını anlatan Turan, Böyle bir kent ve böyle bir festivalde bulunmak benim için gurur verici dedi.
     Mine Soley ise Uluslararası Altın Koza Film Festivalinde, emeğini ortaya koyan, çalışan ve üretenlerle ilgili güzel sonuçlar çıktığını söyledi.
     Festivallerin önemli özelliklerinden birinin de sanatçıların halkla kucaklaşarak sevenleriyle birlikte olma fırsatı tanıması olduğunu ifade eden Soley, Bunlar çok güzel şeyler. Uluslararası Altın Koza Film Festivali hem Türk sineması adına hem de sanatçıların halkla bütünleşmesi adına fevkalade bir etkinlik dedi.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber 19. Uluslararası Altın Koza Film Festivali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER