23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı -Gümüşhane Belediye Başkanı Canlı: "Dileğimiz tüm dünya çocuklarının sevgi, barış ve huzur içinde, kardeşlik duygularıyla her günü bayram coşkusuyla yaşamalarıdır"


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, dileklerinin tüm dünya çocuklarının sevgi, barış ve huzur içinde, kardeşlik duygularıyla her günü bayram coşkusuyla yaşamaları olduğunu belirtti.
     Canlı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, 23 Nisanın Türk ve dünya çocuklarının belleğinde çok önemli bir yer oluşturduğunu ifade etti.
     Atatürkün, Türk çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Çocuk Bayramının dünya çocukları arasında da sevgi ve dostluk bağlarını güçlendirdiğini vurgulayan Canlı, şunları kaydetti:
     "Dileğimiz tüm dünya çocuklarının sevgi, barış ve huzur içinde, kardeşlik duygularıyla her günü bayram coşkusuyla yaşamalarıdır. Geleceğe güvenle bakmamız için onları aklın ve bilimin rehberliğinde, en ileri imkanlar ve teknolojiyle yetiştirmeli, ilgi ve sevgimizle geliştirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle geleceğimiz olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, bütün günlerinin bayram gibi olmasını diliyorum."
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER