23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanıyor -Tokatta tören düzenlendi


TOKAT (A.A) - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Tokatta tören düzenlendi.
     Tokat Valiliği önündeki törende, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcının Atatürk Anıtına çelenk sunmasının ardından İstiklal Marşı okundu, saygı duruşunda bulunuldu. Tören, halk oyunları gösterisiyle devam etti.
     Tokat Valisi Mustafa Taşkesen ve il protokol üyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla valilik önünde açılan stantları gezdi. Resim standını gezen Taşkesen, öğrencilerden bilgi aldı. Namık Kemal Ortaokulu öğrencisi Dilara Çalıbükün yaptığı "Şehit annesinin gözyaşı" resminin anlamlı olduğunu belirten Taşkesen, "Bir anlamda çözüm sürecine giren bir sorunu canlandırmış kızımız. Onların da unutulmaması gerektiğinin belki de altını çizmiş. Burada yer almasından memnun oldum" diye konuştu.
     AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan da "Çocuğunun başında annesinin gözyaşı. Annelerin gözyaşları dinsin diyoruz. İnşallah, bir sonraki 23 Nisanda gözyaşları dinmiş annelerin resimlerini göreceğiz. Böyle güzel bir komposizyon hazırladığı için kızımızı tebrik ediyorum" dedi.
     Tören, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrenci ve okullara ödüllerinin verilmesiyle son buldu.
     Törene, AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, Tokat Vali Yardımcısı Bülent Karacan, Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, Tokat Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ali Özkara, Tokat Cumhuriyet Başsavcısı Özkan Gültekin, İl Müftüsü Abdurrahman Koçak ve çok sayıda vatandaş katıldı.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER