23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanıyor -Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, makam koltuğunu, 6. sınıf öğrencisi Yasemin Uluocaka devretti


SAKARYA (A.A) - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Evrenköy Ortaokulu 6. Sınıf Öğrencisi Yasemin Uluocak, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlundan başkanlık koltuğunu devraldı.
     Uluocak, başkanlık makamında Toçoğlu tarafından karşılandı. Koltuğunu küçük Yasemine bırakan Toçoğlu, Uluocaka artık kendisinin başkan olduğunu ve arzu ettiği gibi davranabileceğini söyledi.
     Toçoğluna teşekkür edip makama oturduktan sonra bir konuşma yapan Yasemin Uluocak, ilk olarak bütün çocukların 23 Nisan Bayramını kutladı.
     Uluocakın Evrenköyde okul yolunda asfalt çalışması ve kaldırımların düzenlenmesi önerilerini dinleyen Toçoğlu, "Elimizden geleni yapacağız. Okul yolundaki kaldırımların durumuna da hemen bakacağız" dedi.
     Uluocak, Büyükşehir Belediyesi çalışmaları hakkında Toçoğlundan bilgi aldı.
     Uluocakın Toçoğluna sorduğu "Hep başkan olacak mısınız-" sorusu üzerine Toçoğlu, "Ben de sizin gibi bu koltukta emanetçiyim. Belirli bir süre sonra tekrar bir imtihan olacağız. Eğer milletimiz O görevi senden daha iyi yapacak biri var. derse o zaman milletimizin bize emanet ettiği bu koltuğa başkası oturacak. Biz, halkımızın huzuru ve mutluluğu için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.
     Toçoğlu, ziyaretin sonunda Yasemin Uluocak, öğretmeni ve ailesine çeşitli hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER