30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı


MERSİN (A.A) - AK Parti İl Başkanı Salt, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.
     Salt, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan 30 Ağustos zaferinin dünya tarihinin sayfalarına altın harflerle yazıldığını belirtti.
     30 Ağustos Zaferinin, kahraman Türk ordusunun cesaret ve fedakarlığının ve tarih sahnesinden silinmek istenen Türk milletinin varoluş mücadelesinin en güzel örneklerinden birisi olduğunu ifade eden Salt, şunları kaydetti:
     Destansı İstiklal Mücadelesinin zaferle taçlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramını, hep birlikte kutlamanın mutluluğu içindeyiz. Unutmamalıyız ki Misak-ı Milli hedefinin gerçekleştirilmesine yol açan bu zaferle, Türkiye Cumhuriyetinin de temelleri atılmıştır. Son günlerde yapılan hain terör saldırılarıyla ülkenin kardeşlik, birlik ve beraberliğini bozmaya çalışanlar, asla emellerine ulaşamayacaktır. Birliğimizi tamamlayan zenginliklerimiz en büyük farklılıklarımızdır. Bin yıldır bu topraklarda barış içinde yaşayan bir milletiz. Bin yıldır olduğu gibi bundan sonra da kimse bu birlikteliğe zarar veremeyecektir. Yeter ki kendimize güvenmeye devam edelim. En büyük gücümüz olan birlik ve beraberliğimizi koruyalım. Kutlu zaferin bu mutlu yıl dönümünde, bir kez daha yüce milletimizi ve onun bağrından çıkmış kahraman ordumuzu kutluyorum; başta büyük zaferin büyük kumandanı Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bütün gazi ve şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyoruz.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber 30 Ağustos Zafer Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER