44 Malatyaspor, Payas Belediyespor maçı hazırlıklarına

44 Malatyaspor, Payas Belediyespor maçı hazırlıklarına yarın başlayacak


MALATYA (A.A) - 44 Malatyaspor, Payas Belediyespor maçı hazırlıklarına yarın başlayacak.
     Takım Genel Kaptanı Mustafa Akagündüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün deplasmanda oynadıkları Elazığ İl Özel İdarespor maçından 3-0 galip ayrıldıklarını hatırlatarak, takım olarak güzel bir oyun sergilediklerini belirtti.
     İlk yarıda etkili oyunlarını skora yansıtamamalarına rağmen ikinci yarıda futbolcuların gerçek gücünü gösterdiğini ifade eden Akagündüz, böylece maçtan net bir skorla ayrıldıklarını kaydetti.
     Bu hafta sonu Payas Belediyesporla karşılaşacaklarını belirten Akagündüz, Bizim için bu maç çok önemli. Futbolcu arkadaşlarımız bu maça en iyi şekilde hazırlanarak, bu maçtan da galibiyetle ayrılmasını bilecektir dedi.
     Payas Belediyespor maçı hazırlıklarına yarın başlayacaklarını anlatan Akagündüz, Malatyaya ikinci bir profesyonel takım kazandırma inancımız tüm gücüyle devam ediyor. İki haftadır yakaladığımız galibiyet serisini lig boyunca devam ettirmek istiyoruz diye konuştu.
     Taraftarların da kendilerine destek olduğunu dile getiren Akagündüz, bu hafta sonu oynayacakları karşılaşmaya da taraftarları beklediklerini söyledi.
     Akagündüz, ayrıca Takım adına İstanbulda dostluk yemeği düzenleyeceklerini bildirdi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber 44 Malatyaspor, Payas Belediyespor maçı hazırlıklarına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER