50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film

50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivaline doğru -Festival için afiş yarışması düzenlenecek


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı işbirliğiyle 20-27 Eylül 2013 tarihlerinde düzenlenecek 50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivalinin tanıtımında kullanılacak afiş için yarışma düzenlenecek.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, festival kapsamında başlatılan afiş yarışmasında birinci olan afiş tasarımı, 50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivalinin tanıtım materyallerinde kullanılacak. Dört renkli baskı teknolojisi ile elde edilen renklerin dışına çıkılmadan hazırlanacak afişlerin, 50×70 santimetre boyutunda dikey ve yatay olarak çalışılması gerekiyor.
     Katılımcıların en fazla bir eserle katılabileceği yarışmaya, grafik tasarım, görsel iletişim tasarımı bölümü öğrencileri ve mezunları ile profesyonel grafikerler başvuru yapabilecek. Yarışmaya gönderilen eserlerin kopya edilmemiş, herhangi bir yayın, broşür, çalışma kapsamında kullanılmamış, yurt dışında ve yurt içinde herhangi bir yarışmaya katılmamış, bir etkinlik kapsamında da sergilenmemiş olması gerekiyor.
     Yarışmaya www.altinportakal.org.tr adresinden başvurulabilir. Birincilik ödülü 5 bin lira olarak belirlenen yarışmada sergilenmeye değer görülen 50 afiş festival programı kapsamında açılacak sergide sinemaseverlerle buluşturulacak.
     Yarışmaya son başvuru tarihi 22 Şubat 2013 olarak belirlendi.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER