7. Avrupa Acil Tıp Kongresi

7. Avrupa Acil Tıp Kongresi -Avrupa Acil Tıp Derneği Başkanı Bellou: -Türkiyedeki acil sağlık hizmetleri sisteminin iyi şekilde kurulduğunu gördük


ANTALYA (A.A) - Avrupa Acil Tıp Derneği Başkanı Abdelouahab Bellou, Türkiyedeki acil sağlık hizmetleri sisteminin iyi şekilde kurulduğunu bildirdi.
     Sağlık Bakanlığının katkılarıyla Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) tarafından Antalyanın Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki Susesi Otelde organize edilen 7. Avrupa Acil Tıp Kongresine katılan Avrupa Acil Tıp Derneği Başkanı Abdelouahab Bellou, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugüne kadarki en yüksek katılımlı kongrenin Antalyada yapıldığını, yüksek katılımdan büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi.
     Türk hekimleriyle daha önce de ortak çalışmalar yürüttüklerine dikkati çeken Bellou, Bu çalışmalar sırasında Türkiyedeki acil tıp hizmetleri sisteminin iyi şekilde kurulduğunu gördük. Türkiyede gelişkin bir acil tıp hizmetleri servisi mevcut dedi.
     Acil Tıp Uzmanları Derneğine teşekkür eden Bellou, bu kongrenin en iyi şekilde yapılmış olmasının acil tıp hizmetlerinde gelecekte önemli etkiler yaratacağına inandığını dile getirdi. Bellou, Avrupa Acil Tıp Derneği Başkanı olarak Türkiye ile ilgili bir tercih yaptığımız için çok mutluyuz, çok doğru bir tercih yaptığımızın şimdi daha da farkındayız dedi.
    
     Muhabir: Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber 7. Avrupa Acil Tıp Kongresi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER