Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Balıkesirspor Teknik Direktörü Dilsöz: -Maç seçme imkanımız yok, hepsini kazanmak zorundayız


BALIKESİR (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Balıkesirsporun Teknik Direktörü Mesut Dilsöz, ligin hedef ekiplerinden biri olduklarını belirterek, Maç seçme imkanımız yok, hepsini kazanmak zorundayız dedi.
     Dilsöz, kulüp tesislerinde İkinci Başkan Yusuf Özenç ve Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çıkrıkçı ile gazetecilere değerlendirmelerde bulundu.
     Bugüne kadar biri kupa olmak üzere beş maç yaptıklarını belirten Dilsöz, Bu maçlarda 12 gol attık, kalemizde 2 gol gördük. Genel olarak başarılı bir tablo. Lig başlamadan önceki hedefimiz de en az 10 puandı. Bu hafta maçımız yok, sonraki hafta Denizli Belediyespor ile karşılaşacağız diye konuştu.
     Dilsöz, ligdeki bütün takımların Balıkesirspora karşı farklı, dirençli ve istekli futbol sergilediklerini söyledi.
     PTT 1. Lig hedefiyle lige başladıklarını anlatan Dilsöz, şöyle devam etti:
     Maç seçme imkanımız yok, hepsini kazanmak zorundayız. Rakiplerimiz 1 puana razı. Bu ligin hedef takımıyız. Malatyaspor maçında öne erken geçebilseydik, durum daha farklı olurdu. Eksiklerimizin bilincindeyiz, oyun kurmakta zorlanıyoruz ve pas isabetimiz az. Bunları ilerleyen haftalarda gidereceğiz.
     Yusuf Özenç ise Balıkesirsporun hedefinin belli ve gidişatın son derece iyi olduğunu bildirdi. Yönetim olarak teknik direktörün oyuncu tercihlerine kesinlikle karışmadıklarına dikkati çeken Özenç, teknik heyetin bu konularda yüzde 100 haklı olduğunu söyledi.
     Dünyanın en büyük takımlarında bile oynamayan oyuncuların, sabır göstermeleri halinde tekrar formalarına kavuştuğunu, aksi halde problemler çıktığını vurgulayan Özenç, takıma ve teknik heyete gerekli imkanları sağlamaya devam edeceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Ramazan Demir / Zafer Akpınar
     Yayıncı: Kamuran Akkuş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER