Abanada tekstil atölyesi açılacak

Abanada tekstil atölyesi açılacak (Fotoğralı)


KASTAMONU (A.A) - Kastamonunun Abana ilçesinde açılacak tekstil atölyesinin şubat ayı itibariyle faaliyete geçeceği bildirildi.
     Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, atölyenin faaliyete geçeceği alanda tadilat çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
     Atölyenin şubat ayı itibariyle üretime geçeceğini vurgulayan Oyar, Şu an atölyenin kurulacağı alanda gerekli tadilat çalışmaları sürüyor. Tekstil atölyesi ilçemizin istihdamı açısından da önemli bir yatırım olacak. Atölyenin ilçemize ve yatırımcı firmamıza hayırlı olmasını diliyorum dedi.
     Firma yetkilisi Aygün Akkaya ise ilçedeki üretimlerine şubat ayının 20si itibariyle 50 çalışanla başlamayı hedeflediklerini kaydetti.
     Bu sayıyı zamanla iki katına çıkarmak istediklerini aktaran Akkaya, Bu süreçte işçi seçimi ve ekipman kurulumunu tamamlayıp üretime geçmek istiyoruz. Kuracağımız atölyede gömlek üretimi gerçekleştireceğiz. Çalışan sayımızı da üretim ve kapasite durumuna göre iki katına çıkarmayı hedefliyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Semih Yüksel
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Abanada tekstil atölyesi açılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER