Adanada Mekkenin Fethi etkinliği

Adanada Mekkenin Fethi etkinliği -1948 Filistin İslami Hareketi Lideri Salah: -Bugün geçmişten daha fazla İslam birliğine ihtiyaç var


ADANA (A.A) - 1948 Filistin İslami Hareketi Lideri Raid Salah, Bugün geçmişten daha fazla İslam birliğine ihtiyaç var dedi.
     Salah, Anadolu Gençlik Derneği tarafından Adanada düzenlenen Mekkenin Fethi ve Kuran Ziyafeti etkinliğinde, 1 yıl önce İstanbulun Fethini, bu yıl burada Mekkenin Fethini kutladıklarını, gelecek yıl ise Mescidi Aksanın, Kudüsün kurtarılmasını kutlayacaklarını belirtti.
     Tunus, Libya, Yemen, Mısırda yaşanan zaferin ardından sıranın Suriyeye geldiğini anlatan Salah, şunları kaydetti:
     İnşallah, tüm bu İslam ülkelerinin ardından Filistinin zaferini de yaşayacağız. Bugün bölgemizde tarih yazılıyor. Suriyede zalimlerin zulmünden kaçan binlerce kişi, Türkiyeye sığınıyor. Türkiye kardeşlerimden isteğim Mekkeden kaçıp Medineye sığınanlara kapıların açıldığı gibi Suriyeden kaçanlara da Türk kardeşlerimiz kapılarını açsın, onlara ensar olsun. Unutmayın zafer inanlarındır.
     Bugünden sonra hep birlikte mücadele ederek Kudüsü, Mescidi Aksayı fethedeceğiz. Diyeceğiz ki; Hak geldi, siyonistler yok olmaya mahkum oldu. Bugün geçmişten daha fazla İslam birliğine ihtiyaç var. Birliği kurup işgal edilen toprakları yeniden fethetmeliyiz.
     Daha sonra çocuk hafız Ahmet Kocabey ile hafız Kerim Mansuri, Kuran ziyafeti sundu.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar - Ömer Yıldız
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Adanada Mekkenin Fethi etkinliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER