Adanasporlu futbolculardan kombine çağrısı

Adanasporlu futbolculardan kombine çağrısı


ADANA (A.A) - TFF 1 Lig takımlarından Adanasporun futbolcuları taraftara kombine bilet satın almaları için çağrıda bulundu.
     Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, görüşlerine yer verilen Adanasporun başarılı sağ kanat oyuncusu İzzet Yıldırım, taraftarların bilet konusunda duyarsız kalmayacağını ve önümüzdeki günlerde satışların artacağını belirtti.
     Yaz mevsimi nedeniyle birçok taraftarın Adana dışında olduğuna dikkat çeken Yıldırım Taraftarımız bu sezonun öneminin farkındadır. Duyumlarımız şu ana kadar 13 biletin satıldığı yönünde. Büyük Adanaspor taraftarı, bütçesi hangi tribün biletine yetiyorsa mutlaka o kısımdan bilet alacaktır. Her Adanasporlunun asli görevlerinden birisi de kombine bilet alarak takımına destek olmaktır ifadelerini kullandı.
     Takım kaptanlarından Fevzi Özkan ise Adanaspor ailesinin bir bütün olduğunu ve herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini kaydetti.
     Alınacak olan her biletin zorlu yolda takıma nefes olacağını belirten Özkan şunları kaydetti:
     Kampımız son derece başarılı bir şekilde devam ediyor. Geçen sezon aldığımız ceza nedeniyle evimizde oynayacağımız iki müsabakada seyircimizden uzak kalacağız. Yine de taraftarlarımızın önümüzdeki günlerde kombine bilet olayına duyarsız kalmayacaklarını düşünüyorum.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz / Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Adanasporlu futbolculardan kombine çağrısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER