Afyonkarahisar Ticaret Borsasından başarılı sporculara ödül

Afyonkarahisar Ticaret Borsasından başarılı sporculara ödül


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar Ticaret Borsası tarafından başarılı olan bin sporcuya bin eşofman takımı hediye edildi.
     Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Spor Salonunda düzenlenen dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, artık Türkiyenin eski Türkiye olmadığını başarılarını sporla da taçlandırdığını söyledi.
     Dünyanın bir çok yerinde sporcuların ülkemizi başarıyla temsil ettiğini ifade eden Balkanlıoğlu, Gençlere sporculara destek verir ellerinden tutarsak ve onlara büyük hedefler gösterirsek çok başarılı olurlar. Afyonkarahisardan da dünya çapında başarılara imza atmış dünya çapında ödül almış madalya getirmiş sporcularımız var. İşte onlarda buralardan yetişiyor dedi.
     Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler de Ticaret Borsası olarak eğitime ve spora güçleri yettiğince destek vermeye çalıştıklarını söyledi.
     Mühsürler, Afyonkarahisarda düzenlenen her türlü spor etkinliklerine destek verdiklerini bildirdi.
     Konuşmaların ardından sporculara eşofmanları dağıtıldı.
     Törene, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Zeybek, İl Emniyet Müdür Mustafa Uçkan, Alay Komutanı Kıdemli Albay Okçin Akşit, Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Müjdat Karagöz ve sporcular katıldı.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Afyonkarahisar Ticaret Borsasından başarılı sporculara... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER