Afyonkarahisar Valisi Balkanlıoğlunun bayram mesajı

Afyonkarahisar Valisi Balkanlıoğlunun bayram mesajı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, vatandaşların bayram günlerini fırsat bilerek çevrelerindeki ihtiyaç sahibi insanları, yetimleri ve hastaları gözetmesi ve bayramın mutluluğunu yaşatması çağrısında bulundu.
     Vali Balkanlıoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, sevgi ve dostluk bağlarının güçlendiği ve manevi duyguları yoğunlaştığı Ramazan ayının sonunda, bayrama erişmenin mutluluğunun yaşandığını bildirerek, şunları kaydetti:
     Bayramların dargınlıklar ve kırgınlıkların unutulduğu, geleceğe olan inancımızın korunduğu, sevginin, saygının ve hoşgörü ortamının pekiştiği, insani ilişkilerin güçlendiği özel günlerin olduğu unutulmamalı. Bayram günlerimizi fırsat bilerek çevremizdeki ihtiyaç sahibi ve sıkıntılı insanları, yetimleri ve hastaları görüp gözeterek, onların da bayramın sevinç ve mutluluğunu yaşamalarını sağlayalım.
     Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha tüm Afyonkarahisarlı hemşerilerimin, ulusumuzun ve İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesi dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
    
     Muhabir: Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Afyonkarahisar Valisi Balkanlıoğlunun bayram mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER