SEDAŞ, 70 milyon lira yatırım planlıyor

SEDAŞ, 70 milyon lira yatırım planlıyor -Dağıtım Direktörü Bekircan: -Bu yıl hedefimiz, 70 milyon liralık yatırım yapmaktır


SAKARYA (A.A) - SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan, yıl içinde 70 milyon liralık yatırım yapmayı hedeflediklerini bildirdi.
     SEDAŞtan yapılan yazılı açıklamaya göre, 2012 yılı yatırım programı, müteahhit firmaların üst düzey yetkilileri ve saha kontrol mühendislerinin katıldığı toplantıyla değerlendirildi.
     Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan ve Dağıtım Varlıkları Müdürü Enver Akanın başkanlığında, Kocaeli, Gebze, Sakarya, Bolu ve Düzcede gerçekleştirilen yatırım projelerinin ele alındığı toplantıda, ağustos ayı itibarıyla yatırım seviyesinde gelinen aşamalar ve projelerin gerçekleşme oranları, yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Bekircan, tesis yapım firmalarının performansını takip ettiklerini belirterek, Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzcede müşterilerimize en iyi hizmeti vermeyi planlıyor, enerji dağıtımında kaliteyi, yeni yaptığımız tesislerle sağlamayı hedefliyoruz. Bu anlamda SEDAŞ 2011 ve 2015 yıllarını kapsayan sürede 313 milyon lira yatırım yapacak. Bu yıl hedefimiz 70 milyon liralık yatırım yapmaktır. Bu hedefi yüzde 100 oranında gerçekleştireceğiz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Enes Duran
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber SEDAŞ, 70 milyon lira yatırım planlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER