Ağrıda Ayda Bir Nefesprojesi

Ağrıda Ayda Bir Nefesprojesi


AĞRI (A.A) - Ağrı Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Ayda Bir Nefes projesi kapsamında köy okullarında bilgilendirme toplantısı düzenleniyor.
     İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, yaptığı yazılı açıklamada, proje kapsamında özellikle köylerde birleştirilmiş sınıflı ilköğretim okullarında görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek, öğrencilerin eğitim durumları ve karşılaştıkları sorunları ele aldıklarını ifade etti.
     Projeyle, köylerde eğitim gören öğrencilerin eğitim durumlarını yakından takip etmeyi ve orada eğitim veren öğretmenlere, müdürlüğün faaliyetleri hakkında bilgi vermeyi amaçladıklarını belirten Başak, birleştirilmiş sınıflı okullarda görev yapan öğretmenlere yönelik her ay bilgilendirme toplantısı yapıldığını anımsattı.
     Başak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Ayda Bir Nefes projesi kapsamında gittiğimiz köy okullarındaki öğretmenlerle, mesleki gelişim düzeylerini yenileme, okullardaki başarıyı arttırma, öğretmen ve idarecilerin motivasyonunu arttırma, Milli Eğitim Müdürlüğü ve köy okulları arasındaki diyaloğu geliştirme konularını ele alıyoruz.
    
     Muhabir: Fatma Güven / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Ağrıda Ayda Bir Nefesprojesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER