Ağrıdaki terör operasyonu

Ağrıdaki terör operasyonu -Ağrı Valisi Tekinarslan: Bizler, Ağrının terörle anılmasını istemiyoruz (Fotoğraflı - Görüntülü)


AĞRI (A.A) - Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, Bizler, Ağrının terörle anılmasını istemiyoruz dedi.
     Tekinarslan, Ziraat Odası Başkanlığının verdiği kahvaltı programında, Diyadin ilçesi kırsalında düzenlenen operasyonda 2 teröristin öldürülmesi olayı ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu.
     Çıkan çatışmada 2 terörist etkisiz hale getirildi. Ve adli işlemler yapılarak adli soruşturma yapılıyor diyen Tekinarslan, şunları kaydetti:
     Bizler Ağrının terörle anılmasını istemiyoruz. Hiçbir zaman teröre fırsat vermeyeceğimizi de söylemek istiyorum. Terörle mücadelemizde vatandaşlarımızın da bize gösterdiği destekten dolayı teşekkür ederim. İnsanımız geçim derdinde işinin derdinde. Burada artık vatandaşlarımız kış hazırlığını yapıyor. Kıt imkanlarla yaptıkları hayvancılık faaliyetini yürütüyor. Gelip yaylada vatandaşımızın bir lokma ekmeğini gasp edip onların elinden sürüsünü bir şekilde alıp götüren, kendi inlerinde mağaralarda bunu götürüp kış boyu yiyen insanlara fırsat vermeyeceğimizin bilinmesini istiyorum.
     Tekinarslan, şöyle devam etti:
     Vatandaşlarımızın bu konuda ihbarları bizim için son derece önemli. Gelen bütün ihbarları özel olarak değerlendiriyoruz. Güvenlik birimlerimiz büyük bir uğraş içinde. Hepimizin amacı, Ağrının huzur içinde yaşanılabilen bir il olmasını sağlamak. Bu konuda niyeti bozuk hiçbir insana fırsat vermeyeceğimizin bilinmesini istiyorum. Bölgede güvenlik çalışmalarımız devam ediyor. Gerek terörle mücadele, gerekse kaçakçılıkla mücadelemiz sürüyor
    
     Muhabir: Emrah Kocabey / Muharrem Aksakallı
<< Önceki Haber Ağrıdaki terör operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER