Ahlat Emniyet Müdürü Özyazıcı, muhtarlarla bir

Ahlat Emniyet Müdürü Özyazıcı, muhtarlarla bir araya geldi


BİTLİS (A.A) - Ahlat Emniyet Müdürü Muharrem Özyazıcı, mahalle muhtarları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.
     Ahlattaki polis tesislerinde düzenlenen kahvaltıya muhtarlar, emniyet mensuplarının ve Ahlat Jandarma Komutanı Ahmet Kaymak katıldı.
     Kahvaltıda konuşan Özyazıcı, Ahlatı çok beğendiğini ve ilçede görev yapmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
     Özyazıcı, Ahlatı çok beğendim. Sahil kenti olması çok önemli. İnanç turizminin olması bambaşka bir şey. Çünkü Ahlat çok ciddi bir inanç merkezi gibi. İnsanları çok iyi ve güler yüzlü. Çok güzel iletişim sağlıyoruz. Burada görev yapmaktan çok mutluyum dedi.
     Muhtarlarla devamlı irtibat halinde olacaklarını belirten Özyazıcı, kahvaltıya katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkür etti.
     Özyazıcı, Siz halkın seçtiği ve onlar için değerli olan insanlarsınız. Bizim de başımızın üstünde ayrıca yeriniz var. Fikirleriniz, görüşleriniz benim için çok değerli. Sizlerle devamlı irtibat halinde olarak sık sık bir araya geleceğiz. İnşallah tüm personelimiz ve ilçe halkımızla beraber güzel çalışmalar yapacağız diye konuştu.
     Davetinden dolayı Özyazıcıya teşekkür eden mahalle muhtarları ise ilçede yaşanan bazı sıkıntıları dile getirdi. Muhtarların ilettiği sorunların çoğundan haberdar olduklarını belirten Özyazıcı, polis-vatandaş işbirliği içerisinde sorunların üstesinden geleceklerini söyledi.
     Özyazıcı, özellikle Aşağı Çarşıda yaşanan trafik konusunda çalışma yürüteceklerini ve şehir içinde hızlı araç kullanımının önüne geçileceğini, ayrıca Tatvan-Ahlat ve Adilcevaz-Ahlat karayolunda hızlı araç kullanımını engellemek için radar uygulaması başlatacaklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Oktay Bayar
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Ahlat Emniyet Müdürü Özyazıcı, muhtarlarla bir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER