AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Çaturoğlu:

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Çaturoğlu: -Hükümetimiz 2012de de ilçeye önemli hizmetler yaptı


ZONGULDAK (A.A) - AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, hükümetin 2012de de ilçeye önemli hizmetler yaptığı bildirdi.
     Çaturoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, KÖYDES ve Özel İdare kaynaklarıyla asfalt, stabilize beton, ve parke yol düzenlemeleri, istinat duvarı, menfez imalatlar ve yol bakımları gerçekleştirdiğini belirtti.
     İçme suyu sorununun çözülmesi için çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiğini ifade eden Çaturoğlu, şunları kaydetti:
     Hükümetimiz 2012de de ilçeye önemli hizmetler yaptı. Düzce-Ereğli duble yol ve tüneller, 2012 yılı içinde tamamlandı. Önemli yol çalışmaları gerçekleştirildi. Uzun yıllar uğraş verdiğimiz Fatih Mahallesi köprüsünün ana gövdesi bitirildi. Afet evlerinin site içi yolları ve çevre düzenlemesi çalışmaları, belediyemizin girişimleri ile ihaleye açıldı. Alaplı Organize Sanayi Bölgesinde kamulaştırma işlerini tamamlandı. 2013 yılı içerisinde imar planı yaptırılacak, tamamlandığında da bölge ekonomisine ve istihdama büyük katkıları olacaktır. Alaplıya 24 derslik Çok Programlı Lise de kazandırdık. Alaplı Meslek Yüksekokulu kampüsünde 500 kişilik öğrenci yurdunun inşaatı başlamış ve büyük bir hızla devam etmektedir. Alaplı Devlet Hastanesi de yeniden yapılandırılmıştır.
     Çaturoğlu, sentetik futbol sahası işinin bitirilmek üzere olduğunu, buranın da kulüplerin ve halkın hizmetine sunulacağını bildirdi.
    
     Muhabir: Cem Sürmeneli
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Çaturoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER