AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Köse:

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Köse: -Kızılcahamamdaki toplantı bizler için çok yararlı bir toplantı oldu


SAMSUN (A.A) - AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından 29-30 Nisan tarihleri arasında Ankaranın Kızılcahamam ilçesinde yapılan İl ve İlçe Başkanları Teşkilat Toplantısının kendileri için yararlı bir toplantı olduğunu söyledi.
     Köse, yaptığı açıklamada, toplantının kendileri için verimli geçtiğini ve teşkilat olarak seçimlere her zaman hazır olduklarını bir kez daha görme şansı bulduklarını dile getirdi.
     Kızılcahamamdaki toplantıya 81 il başkanı ve 957 ilçe başkanı olmak üzere toplam bin 38 kişi katıldığını belirten Köse, şöyle devam etti:
     "Bizler için çok faydalı bir toplantı oldu. Toplantıda Genel Başkan Yardımcılarımız ve Bakanlarımız bizlere çok önemli bilgiler verdi. Yedi seçim kazanmış bir parti olarak toplantıda gördük ki AK Parti olarak önümüzde yapılacak olan her seçime teşkilatlarımızla hazırız. Diğer il ve ilçe başkanları ile tanışma fırsatımız oldu ve teşkilatlarımızın çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunma fırsatına eriştik. Bizler için çok yararlı bir toplantı oldu. 2014 yerel seçimleri ve 2015 genel seçimleri için AK Parti ailesi olarak her zaman seçimlere hazırız ve bunun için her zamanki gibi çalışmalarımızı sürdüreceğiz."
    
     Muhabir: Yaşar Karaman
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Köse: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER