AK Parti Denizli Milletvekili Zeybekci:

AK Parti Denizli Milletvekili Zeybekci: -Partimizin hedefi, bu ülkede yaklaşık olarak yüzde 70 çoğunluğa ulaşmaktır


DENİZLİ (A.A) - AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, hedeflerinin yaklaşık yüzde 70 çoğunluğa ulaşmak olduğunu söyledi.
     Zeybekçi, partisinin Yenişehir Pekdemir Düğün Salonunda gerçekleştirdiği Ekim ayı İl Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada, milletin gerçek şemsiyesinin AK Parti olduğunu ifade etti.
     Yüzde 50yi geçmiş bir parti olarak hiçbir zaman ben buyum anlayışını benimsemediklerini belirten Zeybekci, şöyle konuştu:
     AK Parti memleketin neresi olursa olsun, dini ne olursa olsun ve kökeni nereden gelirse gelsin, millet sevdasıyla yanan, devleti devlet gören kardeşlerimizi tek şemsiye altına toplamıştır. Bu şemsiyenin altı daha çok kalabalık olacaktır. Biz kalabalıklaştıkça mutlu olacağız. Biz birbirimizin çokluğundan gurur duyacağız. AK Partinin hedefi bu ülkede yaklaşık olarak yüzde 70 çoğunluğa ulaşmaktır. Biz diğer partililerle düşman yerine rakip olmalıyız ki tatlı bir siyaset anlayışı olsun. Her yere gitmeye yüzümüz ve hakkımız var. Sloganlarımızın özelliği, inandığımız bir dava uğruna kenetlendiğimiz bir hedefi kelimelere harflere döktük. Denizli, siyasetin lider şehirlerinden biri olacaktır dedik. Denizlimiz adım adım o hedefe doğru ilerlemektedir.
     Zeybekci, Tuncelideki patlamada şehit düşen Fatih Küçüktercinin ailesine başsağlığı dileyerek, Bu son şehit olsun diyoruz. Eğer ki bizim şehit olacağımızdan bıkacağımızı düşünüyorlarsa hata ediyorlar. Eğer ki bu vatanın milyonlarca verdiği şehit için diz üstü çöktürüp de aman diyeceğini sanıyorlarsa yanılıyorlar. 3 bin yıllık tarihimizde bu milleti diz üstü çökmüş olarak gören yoktur dedi.
     Konuşmaların ardından Has Parti ve Demokrat Partiden AK Partiye geçen yeni üyelere rozetleri takıldı.
     Toplantıya, AK Parti Denizli milletvekilleri Mehmet Yüksel, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak ile Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin de katıldı.
    
     Muhabir: Sebahatdin Zeyrek / Mustafa Dermencioğlu / Ali Rıza Karasu
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber AK Parti Denizli Milletvekili Zeybekci: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER