AK Parti Edirne İl Başkanı Kahve:

AK Parti Edirne İl Başkanı Kahve: -(Bu sokakta hayat var) isimli sokağı adeta teşvik ederek ruhsat veren yöneticileri, vicdanlarının sesine kulak vermeye, bu soruna el atmaya davet ediyorum


EDİRNE (A.A) - AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve, (Bu sokakta hayat var) isimli sokağı adeta teşvik ederek ruhsat veren yöneticileri, vicdanlarının sesine kulak vermeye, bu soruna el atmaya davet ediyorum dedi.
     Kahve, partisinin il başkanlığında yaptığı açıklamada, kentteki Bu sokakta hayat var isimli sokağın gençlerin kötü alışkanlıklarla tanışmasının reklamını yaptığını söyledi.
     Sokağın Edirne kamuoyuna da lanse edildiğini anlatan Kahve, Maalesef 2 gün önce Bu sokakta hayat var logosunun altında bir hayatın sona erdiğini, üzülerek öğrendik. Bu konuda bütün kamuoyunu ve öğrenci velilerini daha dikkatli olmaya davet ediyoruz. Fakat, Bu sokakta hayat var isimli sokağı adeta teşvik ederek ruhsat veren yöneticileri, vicdanlarının sesine kulak vermeye, bu soruna el atmaya davet ediyorum. Herkes istediğini yiyebilir, istediğini içebilir. Toplum olarak özellikle geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimiz kötü alışkanlıklardan korumalıyız diye konuştu.
     Müjdat Kahve, kendilerinin konuyu Edirne gündeminde tutmaya devam edeceklerini ifade ederek, Birilerine bol kazanç ve rant sağlamak adına düşünülmeden verilmiş kararların ne tür sonuçlar doğurduğunu görüyoruz dedi.
    
     -Müezzinoğlu, Edirnenin kazanımıdır-
    
     Kahve, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlunun bakan olduğu haberini Edirne aldığını hatırlattı.
     Müezzinoğlunun bakan olması dolayısıyla ilk ziyaretini, 9 Şubat Cumartesi günü memleketi Edirneye gerçekleştireceğini aktaran Kahve, şunları kaydetti:
     Bakanımızı en iyi şekilde karşılayacağız. O gün kalabalık bir konvoyla Bakanımızı karşılamayı düşünüyoruz. Bakanımızla birlikte üniversite ve belediyeye ziyaretler gerçekleştireceğiz. Keşan ve Uzunköprüye de ziyaretler gerçekleştireceğiz.
     Biz Edirne milletvekilinin Bakanlar Kurulu üyeliğinin ne ifade ettiğini Ankarada gördük. Sayın Müezzinoğlunun bakan olması Edirnenin sorunları açısından da bir çözüm yolu oldu. Artık yapılacak işler, daha kolay ve kısa sürede çözüm bulacak. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirnenin kazanımıdır.
    
     Muhabir: Cihan Demirci
     Yayıncı: Nurettin Coşkun
<< Önceki Haber AK Parti Edirne İl Başkanı Kahve: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER