AK Parti Erenler İlçe Danışma Toplantısı

AK Parti Erenler İlçe Danışma Toplantısı -Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: -"Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri olarak hızlı bir şekilde eksiklerimizi tamamlıyoruz"


SAKARYA (A.A) - Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kentteki belediyelerin esikliklerini hızla giderdiklerini söyledi.
     Erenler Yunus Emre Kültür Merkezinde düzenlenen AK Parti Erenler İlçe Danışma Meclisinde konuşan Toçoğlu, daha iyi bir Sakarya için çalıştıklarını anlattı.
     Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın belediye başkanlarına seslenerek, "Milletimizin ayağını topraktan kesmeyin. Şehirlerin de bizlerin üzerinde hakları var" dediğini anımsatan Toçoğlu, "Bizler yatay genişlemeden yanayız. Belediye başkanlıkları bizlere emanettir. Geçici olarak seçildiğimiz bu görevlerde astığımız astık, kestiğimiz kestik olmaz. Kurallı hareket etmemiz, vatandaşımızı düşünmemiz lazım" diye konuştu.
     Bu düşünce sayesinde daha yaşanılabilir şehirlerin ortaya çıkacağını vurgulayan Toçoğlu, şunları söyledi:
     "Bizler, danışma meclislerini ülkemiz için, gelecek nesiller için gerçekleştiriyoruz. Gecenin geç saatlerine kadar burada bulunan tüm teşkilat mensuplarından Allah razı olsun. Eksiklerimiz tabii ki olacak. Büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyeleri olarak hızlı bir şekilde eksiklerimizi tamamlıyoruz. Gereken ne varsa imkanlar ölçüsünde yapmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz."
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber AK Parti Erenler İlçe Danışma Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER