Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -AK Parti Osmaniye Milletvekili Kastal, AAnın 93. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı


OSMANİYE (A.A) - AK Parti Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal, Anadolu Ajansının (AA) kuruluşunun 92. yıl dönümünü kutladı.
     Kastal, yayımladığı mesajında, siyasetçilerden sivil toplum örgütlerine ve toplumun her kesimine, doğru, tarafsız, ilkeli ve hızlı bir şekilde haber veren AAnın, Türkiyenin dünyadaki sesi olmaya devam ettiğini belirtti.
     Anadolu Ajansının birçok dilde sunduğu güvenilir haberler ile her geçen gün daha da fazla büyüyüp kurumsallaştığına dikkati çeken Kastal, şunları kaydetti:
     "Çağın gereklerini habercilik alanında kullandığına şahit olduğumuz Anadolu Ajansı, doğru habercilik açısından en güvenilir kaynaktır. Kuruluşundan bu yana güvenilir haberin kaynağı olan AAda, Türkiyede doğru haberin adresi olmasının dışında tüm dünyaya Türkiyenin sesinin duyurulması adına çok önemli gelişmeler yaşanmaya başlanmıştır.
     Bu vesileyle Anadolu Ajansının bugünlere gelmesinde emeği geçenleri kutlayarak, AAda görev yapan muhabirler ile birlikte idari kadrosu ve yöneticilerini tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim."
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER