AK Parti İl Teşkilatından Kan Merkezine

AK Parti İl Teşkilatından Kan Merkezine ziyaret


SAKARYA (A.A) - AK Parti Sakarya İl Teşkilatı üyeleri, Sakarya Kızılay Kan Merkezini ziyaret etti.
     AK Partililer, kan bağışı kazanımcısı olarak görev yapan yetkililerle görüşerek, merkezin yapısı ve işleyişi ile ilgili bilgi aldı.
     Teşkilatın Sosyal İşler Birim Başkanı Ayşe Özkul Erdem, kan bağışıyla ilgili sosyal paylaşım, yardımlaşma ve dayanışmanın bir toplumun, ülkenin gelişmesinde önemli bir unsur olduğunu ifade etti.
     Kan bağışında bulunmanın hayati önem taşıdığını belirten Erdem, her sağlıklı birey için bir insanlık görevi olduğu bilinci ile hareket edilmesi gerektiğini vurgulayarak, şöyle konuştu:
     Bir ünite kan, belki de bir hayat demektir. Ayrıca kanı veren için de vücudun yenilenmesi demektir. Kısaca kan vermek, hem kanı veren için hem de kana ihtiyacı olan için sağlıktır. Sağlık İçin Bir Kan Verin diyerek bu kampanyayı başlattık. Kan bağışına destek olmak üzere ilerleyen aylarda tekrar bir araya geleceğiz inşallah diye konuştu.
     Cumhurbaşkanlığına bağlı 1 müdür, 3 doktor, 2 kan bağışı kazanım uzmanı ve 10 hemşirenin görev yaptığı merkeze, günde ortalama 10, ayda 200 ünite bağış yapıldığı kaydedildi.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber AK Parti İl Teşkilatından Kan Merkezine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER