AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Demir:

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Demir: -Kırıkkalenin kalkınması, gelişmesi ve Türkiyede adından söz ettiren bir kent olması tek arzumuz ve hedefimiz


KIRIKKALE (A.A) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Demir, kentin kalkınmasının, gelişmesinin ve Türkiyede adından söz ettiren bir kent olmasının tek arzuları ve hedefleri olduğunu söyledi.
     Demir, yaptığı açıklamada, AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısı ve bir dizi incelemelerde bulunmak üzere kente gelen Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağın kent girişinde yaklaşık 2 bin partili tarafından karşılandığını belirterek, bu durumun kent halkının AK Partiye verdiği önemin bir göstergesi olduğunu kaydetti.
     AK Parti kadrolarının ve teşkilatlarının ülkenin kalkınması için gece gündüz demeden çalıştığını ifade eden Demir, Kırıkkalenin kalkınması, gelişmesi ve Türkiyede adından söz ettiren bir kent olmasının tek arzuları ve hedefleri olduğunu bildirdi.
     AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Demir, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağın, inşası devam eden merkez Nur Camini ziyaret ederek, caminin tamamlanması için gerekli olan ödeneğin çıkarılması için ilgili kurumlara talimat verdiğini belirtti.
    
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Demir: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER