AK Parti Manisa milletvekili Recai Berber:

AK Parti Manisa milletvekili Recai Berber: Arabayı takla attırmadan, önlem almak Lazım. 2012 ekonomisi de ondan yavaş gitti


MANİSA (A.A) - AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Arabayı takla attırmadan önlem almak lazım. 2012 ekonomisi de ondan yavaş gitti dedi.
     AK Parti Turgutlu İlçe Teşkilatının belediye düğün salonunda gerçekleştirdiği Danışma Meclisi Toplantısında konuşan Berber, oldukça yoğun bir tempo içinde çalıştıklarını, yapılan teşkilat toplantılarında ise halka daha iyi hizmeti nasıl götürürüz- mantığı ile hareket ettiklerini belirtti.
     Siyaseti halkın içinde yaptıklarını, sadece seçim zamanı değil her zaman meydanlara çıktıklarını ifade eden Berber, Biz bu toplantılarda planlarımızı ve projelerimizi değerlendirerek en iyi sonucu ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Manisa ve Turgutlu birlikte büyüyen bir yapıya büründü. Bu tüm ilçelerimize de sirayet etti. Biz dünya siyasetinde Türkiye-nin oynadığı rolü etkin bir hale getirdik. Tüm dünya ülkeleri ve Avrupa ekonomik dar boğazda iken biz ülke olarak yatırımcıların merkezi haline geldik. Biz ahlaklı siyaset yapıyoruz ve böylede devam edeceğiz dedi.
     2012 yılında ekonomik durgunluk yaşandığının ifade edildiğine değinen Berber sözlerini şöyle sürdürdü:
     2012-de ekonomimizi kazaya uğratmadan başarılı bir şekilde tamamladık. Arabaya takla attırmadan önlem almak lazım. 2012 ekonomisi de ondan yavaş gitti. Biz ekonomisi batan ülkeler gibi olmamak için ekonomimizin hızı azalttık. Böylece ekonomimizin takla atmasını önledik. İnşallah 2013 yılında ekonomimiz daha da hızlanacak ve Türkiye büyümeye devam edecektir.
    
     Muhabir: Erkan şimşek / Mustafa Yıldırım
     Yayıncı: Tolga Albay
<< Önceki Haber AK Parti Manisa milletvekili Recai Berber: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER