Basketbol: Beko Basketbol Ligi

Basketbol: Beko Basketbol Ligi -Erdemirspor: 54 - Pınar Karşıyaka: 64 Salon: Erdemir Hakemler: Engin Kennerman, Halil Baldemir, Alper Özgök Erdemirspor: Asım 9, Henderson 11, Melih 8, Balazic, Marshall 13, Erbil 3, Barış 1, Em


ZONGULDAK (A.A) - Beko Basketbol Liginde Erdemirspor, sahasında Pınar Karşıyakaya 64-54 yenildi.
     Karşılaşmada ilk hücum şansını yakalayan Erdemirsporda Asım Pars, başarılı bir turnikeyle takımını 2-0 öne geçirdi. Ev sahibi takımda Melih, Asım ve Marshall sayılar üretirken, Pınar Karşıyaka da aradaki farkın açılmasına izin vermedi. Periyot 16-10 Erdemirsporun üstünlüğüyle tamamlandı.
     Erdemirspor, ikinci çeyrekte Henderson ile ilk sayısını buldu. Bu sayıya Pınar Karşıyaka da Evrenin isabetli 3lüğüyle karşılık verdi. Oyuna ağırlığını koyan konuk ekip, aradaki farkı 1 sayıya kadar düşürdü: 20-19. Henderson ve Nusretin bulduğu sayılarla rakibinin öne geçmesine izin vermeyen Erdemirspor, soyunma odasına 34-33 üstün girdi.
     Üçüncü periyoda hızla başlayan Pınar Karşıyaka, Erdemirspor karşısında üstünlük sağladı. Periyodun ilk 5 dakikasındaki baskılı oyunuyla konuk ekip, Erdemirspor karşısında 8 sayı farkla öne geçmeyi başardı: 37-45. Pınar Karşıyakada Thomas ürettiği sayılarla rakip savunmasını zorladı. Periyodu konuk ekip 44-51 önde tamamladı.
     Son periyotta da üstünlüğünü koruyan Pınar Karşıyaka maçı 64-54 kazandı.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Basketbol: Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER