Akçakale Emniyet Müdürü Topçu, basınla buluştu

Akçakale Emniyet Müdürü Topçu, basınla buluştu -Topçu: İlçemizde asayiş olaylarını asgari düzeye indirdik


ŞANLIURFA (A.A) - Bilecike tayini çıkan Akçakale Emniyet Müdürü Mehmet Topçu, ilçede görev yapan basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.
     Kaymakamlık misafirhanesinde düzenlenen toplantıda konuşan Topçu, ilçedeki görev süresinin dolduğunu belirterek, Emniyet Müdür Yardımcısı olarak Bilecike atandığını söyledi.
     İlçede görev yaptığı 3 yılın değerlendirmesini de yapan Topçu, toplam bin 922 olay hakkında işlem yapıldığını, gözaltına alınan 485 kişinin mahkemeye sevk edildiğini bunlardan 75inin tutuklandığını kaydetti.
     2011 yılının aralık ayında Akçakale Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Pasaport Büro Amirliğinin hizmete girdiğini de aktaran Topçu, bu dönemde toplam 5 bin 172 kişiye pasaport verildiğini belirtti.
     Akçakale sınır kapısında asayişi sağlamak için çaba gösterdiklerini belirten Topçu, 3 yıl içerisinde yaklaşık 1 milyon 800 bin kişinin giriş çıkışının sağlandığını ifade etti.
     İlçeden güzel duygularla ayrıldığını dile getiren Topçu, şunları kaydetti:
     Hayırsever bir iş adamı tarafından yaptırılan modern, 3 katlı emniyet amirliği binası tamamlanmak üzere. Bir köyümüzde polis ana sınıfı yaparak eğitime destek verdik. İlçemizde asayiş olaylarını asgari düzeye indirdik. Şu anda MOBESE kamera sisteminin kurulmasıyla ilgili çalışmalar devam ediyor.
    
     Muhabir: Müslüm Etgü
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Akçakale Emniyet Müdürü Topçu, basınla buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER