TBMM Başkanı Çiçek, Atalay ve Şahin

TBMM Başkanı Çiçek, Atalay ve Şahin nikah şahidi oldu


ANKARA (A.A) - TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanı Yılmazın oğlunun nikahında şahitlik yaptı.
     Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanı Ayhan Yılmazın oğlu Mücahit Yılmaz ile Başbakanlık Eski Koruma Müdürü, Emniyet Genel Müdürlüğü Daire başkanlarından Ali Uzunerin kızı Zehra Uzunerin nikahı dün akşam Vilayetler Evinde kıyıldı.
     Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçekin kıydığı nikahta, gelin ve damadın şahitlikliklerini TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç, AK Parti milletvekilleri Tülay Selamoğlu, Emrullah İşler, Mine Lök Beyaz, Nurdan Şanlı, Necdet Ünüvar, Harun Karaca, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alpaslan ile AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Zafer Çubukçu yaptı.
     Nikah şahitlerinin sayısının çok olması üzerine Gökçek, İlk kez bu kadar çok şahitli bir nikah kıydım. Allah yeni çiftimize mutluluklar versin, bir yastıkta kocatsın inşallah diye konuştu.
     Genç çiftin evlilik cüzdanı, TBMM Başkanı Çiçek tarafından gelin Zehra Yılmaza verildi.
    
     Muhabir: Kadir Karakuş
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber TBMM Başkanı Çiçek, Atalay ve Şahin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER