Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Eryüksel:

Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Eryüksel: -"Bikokonun kadroda yer alması takıma faydalı olur"


MANİSA (A.A) - Spor Toto Süper Ligde düşme hattında yer alan Akhisar Belediyesporda sezonun ilk yarısının ikinci maçında dizinden sakatlanan golcü oyuncu Bikoko 19 kişilik maç kadrosuna alındı.
     Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada,ilk yarıda talihsiz bir sakatlık geçiren Bikokonun takım için önemli oyunculardan biri olduğunu söyledi.
     "Bikokonun kadroda yer alması takıma faydalı olur" diyen Eryüksel, hocanın Trabzonspor maçında görev vermesi durumunda iyi işler yapacağına inandığını kaydetti.
     Yarın Manisada ligin güçlü ekiplerinden Trabzonspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Eryüksel, "Takım olarak zor bir sürece girdik. Trabzonspor maçı bizim için zor bir maç olacak. İyi bir takımımız var. Fenerbahçe maçı haricinde şu ana kadar mücadeleci bir futbol sergiledik. Aynı Fenerbahçe bizden sonra Lazioyu da 2-0 yendi" diye konuştu.
     Kalan 7 maçın kendileri için final niteliğinde olacağını dile getiren Eryüksel, şunları söyledi:
     "Alınacak 21 puan var, çıkacağımız her maçtan puan almamız lazım. Bizim için Orduspor maçı final maçı olacak. Yönetim olarak son maça kadar teknik ekip ve futbolcularımızın arkasındayız. Trabzon maçında da taraftarımızın bizi 90 dakika boyunca desteklemelerini bekliyoruz."
    
     Muhabir: Mustafa Özdemir / Ali Rıza Karasu
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Eryüksel: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER