AKKA 2013 Yılı Mali Destek Programı

AKKA 2013 Yılı Mali Destek Programı kaynağı 12 milyon 500 bin liraya yükseltildi


BARTIN (A.A) - Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı İsmail Toksöz, Batı Karadeniz Kalınma Ajansı (BAKKA) 2013 Yılı Mali Destek Programı kapsamındaki kaynağın 12 milyon 500 bin liraya yükseltildiğini bildirdi.
     Toksöz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Zonguldak, Karabük, Bartın illerinde girişimciliğin ve yenilikçiliğin desteklenerek sektörel çeşitliliğin sağlanmasına, sürdürülebilir sosyal kalkınmaya katkıda bulunulmasını amaçlayan BAKKA KOBİ Mali Destek Programı ile Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı Proje Teklif Çağrısı ilanının 3 Aralıkta yayınladığını anımsattı.
     Teklif çağrısı ile KOBİ Mali Destek Programı kapsamında ayrılan 4 milyon liranın 5 milyon liraya, Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamındaki 4,5 milyon lira kaynağın ise 7,5 milyon liraya çıkarıldığını ifade eden Toksöz, şöyle konuştu:
     Böylece 2013de uygulanacak mali destek programları çerçevesinde Zonguldak, Bartın ve Karabük illerinden destek almaya hak kazanacak projelere aktarılması planlanan toplam hibe tutarı 8,5 milyon liradan 12 milyon 500 bin liraya yükseltilmiştir. Destek tutarlarındaki artıştan dolayı, KOBİ ve Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programlarına başvuru yapacak potansiyel başvuru sahiplerinin daha rahat bir şekilde proje hazırlamasına olanak sağlamak amacıyla, başvuruların son teslim tarihi 27 Şubat tarihine uzatılmıştır. Bu tarihten sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.
     Toksöz, tüm küçük ölçekli işletmelerin ve sanayicilerin, BAKKA desteklerinden istifade etmesini temenni ettiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber AKKA 2013 Yılı Mali Destek Programı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER