Aksarayda fotoğraf eğitimi ve foto gezileri

Aksarayda fotoğraf eğitimi ve foto gezileri başlıyor


AKSARAY (A.A) - Aksaray Girişimci İşadamları Derneği (AGİAD) ve Anatolian Panorama Dergisi işbirliğiyle gerçekleştirilecek Temel Fotoğrafçılık Seminer ve Gezi Programının bu yıl üçüncüsü düzenlenecek.
     AGİAD Fotoğraf Kulübü Başkanı Asaf Sametoğlu, yaptığı açıklamada, 2010 yılında kurulan kulübün bugüne kadar temel fotoğraf eğitimi, fotoğraf gezileri ve On Bin Yıllık Kültür Şehri: Aksaray adlı fotoğraf yarışmasını düzenlediğini söyledi.
     Aksarayda fotoğraf sanatının gelişimi için çaba harcadıklarını ve kentin tanıtımına önemli katkı sağladıklarını belirten Sametoğlu, Düzenlemiş olduğumuz Temel Fotoğrafçılık Semineri ile Aksarayda fotoğrafa olan ilgi artarken, gezi programı ile Aksarayın sahip olduğu tarih, kültür ve doğal zenginliğin keşfedilmesi ve tanıtılmasına da katkı sağlıyoruz dedi.
     Üçüncüsü düzenlenecek olan seminer ve gezi programının Aksarayda fotoğrafa ilgi duyanları buluşturmaya devam edeceğini kaydeden Sametoğlu, şunları ifade etti:
     Kulüp olarak fotoğraf eğitimi ve gezilerden oluşan yeni bir proje başlattık. Anatolian Panorama Dergisi ile işbirliği içinde yapacağımız bu proje kapsamında temel fotoğrafçılık eğitimleri verilecek. Fotoğraf eğitimine ulusal ve uluslararası ödülleri bulunan fotoğraf sanatçısı Erdal Kınacı katılacak. Temel eğitim ve geziler ise Öner Taşın rehberliğinde gerçekleşecek. Gezi parkurumuz ise 3 ay içinde Güzelyurt, Ihlara Vadisi, Hasandağı, Tuz Gölü, Nevşehir ve Kapuzbaşını kapsayacak. Çalışmalarımız sonunda bir sergi açarak, etkinliklerimize devam edeceğiz.
    
     Muhabir: Öner Taş / Ersin Altınsoy
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Aksarayda fotoğraf eğitimi ve foto gezileri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER