Aksaray Belediye Başkanı Palta:

Aksaray Belediye Başkanı Palta: -Aksaraya AA Bürosunun kurulmasından sonra şehrimizle ilgili olumlu haberler medyada çok daha fazla yer bulmaya başladı


AKSARAY (A.A) - Belediye Başkanı Nevzat Palta, Aksarayda Anadolu Ajansı (AA) Bürosunun kurulmasından sonra şehirle ilgili olumlu haberlerin medyada çok daha fazla yer bulmaya başladığını söyledi.
     Palta, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Altınsoy ve Belediye Meclis Üyesi Rahim Dağ ile birlikte AA Aksaray Bürosunu ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.
     2012 Temmuz ayında faaliyete geçen AA Aksaray Bürosunun şehre önemli katkılar sağladığını vurgulayan Palta, Aksaraya AA Bürosunun kurulmasından sonra şehrimizle ilgili medyada çok daha fazla olumlu haberler yer bulmaya başladı. O açıdan AA çalışanlarına teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonra da Aksarayımızın daha iyi, daha olumlu haberlerle tanıtılmasıyla ilgili katkılarını bekliyoruz dedi.
     Aksarayın son 8-10 yıllık süreç içerisinde de her açıdan önemli aşamalar kaydettiğini dile getiren Palta, Aksarayın bu gelişmesine paralel olarak da kendilerinin de belediye olarak şehri daha iyi noktalara getirmenin gayreti içinde olduklarını ifade etti.
     Aksaraydaki gelişmeye basının da çok önemli katkılar sağlaması gerektiğini dile getiren Palta, şunları kaydetti:
     Aksarayımızı iyi tanıtmamız lazım. İyi haberlerle tanıtmamız lazım. Kentimizin çok önemli değerleri var. Kapadokyasıyla Ihlara Vadisiyle, Hasan Dağı ile Tuz Gölü ile bir sürü tarihi eserleri ve yapılan güzel hizmetleriyle Aksarayın güzel anılması gerekiyor. İnşallah bunları biz ön plana çıkarttığımız zaman Aksarayı daha iyi yerlere getireceğimiz kanaatindeyim.
     Palta, eski terminal binası ve çevresini güzelleştirecek bir proje üzerinde çalıştıklarını belirterek, Bu alan Aksaraya yakışmıyor. Şu anda taslak projeler üzerinde çalışıyoruz. Bittiğinde burada çok güzel bir iş merkezi kurmak için harekete geçeceğiz. EFOR İş merkezi karşısındaki bu alan Aksarayın önemli merkezlerinden biri haline gelecek dedi.
    
     Muhabir: Ersin Altınsoy
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Aksaray Belediye Başkanı Palta: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER