TKDK 9. proje başvuru çağrı ilanına

TKDK 9. proje başvuru çağrı ilanına çıktı


TRABZON (A.A) - Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Trabzon Koordinatörlüğünün, 9. proje başvuru çağrı ilanına çıktığı bildirildi.
     TKDK İl Koordinatörü Muhammet Bozali, yaptığı açıklamada, ilanın bütçesinin 236 milyon 482 bin avro olduğunu söyledi.
     Bozali, 9. çağrı dönemi kapsamında, hazırlanacak projelerin 15 Şubat Cuma günü saat 09.00dan itibaren kabul edilmeye başlanacağını ifade ederek, son teslim tarihinin 15 Mart 2013 olduğunu bildirdi.
     Bu çağrı kapsamında sunulacak projelerin yatırım sürelerinin 2 taksiti geçmeyecek şekilde planlanması gerektiğini belirten Bozali, şunları kaydetti:
     Başvuru tek taksit olarak planlanmışsa yatırım süresi ve ödeme talebi paketinin hazırlanıp kuruma sunulması toplam 5 ayı geçmemelidir. Başvuru iki taksit olarak planlanmışsa birinci taksitin yatırım süresi ve ödeme talebi paketinin hazırlanıp kuruma sunulması 5 ay içerisinde olmalıdır. İki taksitli başvurularda toplam yatırım süresi 10 ayı geçmemelidir. Şu ana kadar 5 yatırım kalemi destekleniyordu. 9. proje çağrı ilanı ile birlikte buna 5 yeni yatırım kalemi daha eklenerek bundan sonra toplam 10 yatırım kalemi desteklenecektir.
    
     Muhabir: Asena Akçay
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber TKDK 9. proje başvuru çağrı ilanına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER