Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -Beşiktaş Kulübü İnşaat Departman Müdürü Demir: "AA, bütün haberlerin yayılması ve ulaştırılması konusunda çok önemli bir ulusal görev üstleniyor"


DÜZCE (A.A) - Beşiktaş Kulübü İnşaat Departman Müdürü Metin Demir, Anadolu Ajansının (AA) bütün haberlerin yayılması ve ulaştırılması konusunda çok önemli bir ulusal görev üstlendiğini belirtti.
     Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 6 Nisan 1920de kurulan AAnın hızlı, tarafsız ve etik habercilik yaptığını anlattı.
     AAnın haberlerini yakından takip ettiklerini vurgulayan Demir, "AA, bütün haberlerin yayılması ve ulaştırılması konusunda çok önemli bir ulusal görev üstleniyor. Onun için tüm ajans çalışanlarına başarılar diliyorum" dedi.
    
     -Düzce Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Dağdelen-
    
     Düzce Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Hikmet Dağdelen ise AAnın haberlerini Türkiyeye hatta dünyaya ulaştırmasının çok önemli olduğunu söyledi.
     "AA, Düzcede de mükemmel çalışıyor" diyen Dağdelen, şöyle konuştu:
     "AAnın Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Ormanın mali genel kuruldaki konuşmasından sonra yaptığı haberleri gördüğümüz zaman bir Düzceli olarak çok sevindik. Müthiş bir haber örneği sundular. Tüm gazetelerde yer alan Kurugöl-Yörükler Yaylası çekimleri vardı. Hep beraber çekim yapmıştık ama doğru haber yapmak için Ormanın konuşmasını beklemişlerdi. Bu da bizi çok onure etmiştir. AAya teşekkür ediyoruz."
    
     Muhabir: Barış Zengin / Onur Orhan
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER