Ankara 19 Mayıs Stadı Gençlerbirliğinde kaldı

Ankara 19 Mayıs Stadı Gençlerbirliğinde kaldı -Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Cavcav: -Spor Genel Müdürlüğü ile kulübümüz arasında yeni bir protokol hazırlanmış ve yürürlüğe girmiştir


ANKARA (A.A) - Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Ankara 19 Mayıs Stadı ile ilgili Spor Genel Müdürlüğü ve kulüp arasında yeni bir protokol imzalandığını bildirdi.
     İlhan Cavcav yaptığı yazılı açıklamada, 19 Mayıs Stadyumu ile ilgili yeni bir protokol yapılması konusunda Spor Genel Müdürlüğüne başvuruda bulunduklarını belirterek, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile Spor Genel Müdürü Mehmet Baykanın konuya ilgi gösterdiklerini ifade etti. Cavcav, Onların destekleri sayesinde Spor Genel Müdürlüğü ile kulübümüz arasında yeni bir protokol hazırlanmış ve yürürlüğe girmiştir dedi.
     Cavcav, konuyla ilgili olarak daha önce Ankaragücü Spor Kulübü Başkanı Bent Ahlat ile yaptıkları görüşmeler sonrasında Ortak Girişim AŞyi feshetme kararı aldıklarını anımsatarak, şu bilgileri verdi:
     19 Mayıs Stadyumunun kullanımı konusunda Gençlerbirliği Spor Kulübü ile bir protokol yapılması talebini Spor Genel Müdürlüğüne ilettik. Bu protokole göre, Ankara 19 Mayıs Stadyumunun kirası, personel istihdamı, bakımı, elektrik, su, doğal gaz giderleri ve bütün benzeri ödemeler Gençlerbirliği Spor Kulübü tarafından yapılacaktır. 2012-2013 sezonu boyunca Ankaragücü Spor Kulübü, burada yapacağı müsabakalarda ne saha kirası, ne de elektrik, doğal gaz ve benzeri masrafları ödeyecektir. Sadece özel güvenlik, maç başı personel ve iaşe gibi giderler kendilerine ait olacaktır.
     İlhan Cavcav, iki camia arasındaki dayanışmanın kulüpler var oldukça süreceğini ifade ederek, Aynı şehri, aynı stadyumu paylaştığımız Ankaragücü ile birer Süper Lig takımı olarak sahaya yan yana çıkmak her Gençlerbirliği seyircisi gibi benim de dileğim. Hemşehrimiz Ankaragücüne zorlu mücadelesinde başarılar diliyorum dedi.
    
     Muhabir: Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Ankara 19 Mayıs Stadı Gençlerbirliğinde kaldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER