Anneler Günü

Anneler Günü -Gölcük Belediye Başkanı Ellibeş: "Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında ve yaşatılmasında en çok annelerin payı vardır"


KOCAELİ (A.A) - Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, insanları millet yapan değerlerin her bir kişide hayat bulmasında ve yaşatılmasında en çok annelerin payı olduğunu bildirdi.
     Ellibeş, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, hayatın her alanındaki etkin katılımlarının yanında annelik sorumluluğunu da özveriyle sürdüren annelerin, aile ve toplum hayatının temel taşları olduğunu kaydetti.
     Hiç yılmadan, sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen, sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelere ne kadar hizmet edilirse edilsin gönül borcunun ödenemeyeceğini vurgulayan Ellibeş, "Unutmamalıyız ki bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerin payı vardır" ifadesini kullandı.
     Ellibeş, tarih boyunca milletine yol gösteren önderlerin, kahramanların yetişmesinde de bilge annelerin çok ayrı bir yere sahip olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     "Annelik, başka hiçbir duyguyla karıştırılmayacak kadar çok yüce ve karşılık beklemeden verilen tek sevgidir. Fedakarlıklarla ve sabırla dünyanın en yüce görevini yerine getiren her biri sevgi sembolü olan bütün annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum."
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER