MHP İlçe Başkanı Halil Gubaş:

MHP İlçe Başkanı Halil Gubaş: -"Her yıl bir partiliyi umreye göndereceğiz"


ANTALYA (A.A) - MHP Manavgat İlçe Başkanı Halil Gubaş, her yıl bir partiliyi umreye göndereceklerini söyledi.
     Gubaş, parti binasında İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Yıldız ve İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Emine Doğan ile yaptığı basın toplantısında, tüm annelerin Anneler Gününü kutladı.
     Gubaş, bundan sonra partilerine hizmet eden herkesi umreye göndererek onurlandıracaklarını belirtti. Bu kapsamda ilk olarak İlçe Kadın Kolları Başkanlığında 15 yıl partiye hizmet eden Emine Doğanı umreye göndereceklerini bildiren Gubaş, Doğanın 25 Mayısta kutsal topraklara gideceğini kaydetti. Gubaş, "Bu uygulamamızla her yıl bir partilimizi umreye göndereceğiz. Parti olarak hayata geçirdiğimiz uygulamayı diğer partilerin de yapmasını istiyoruz. Umreye partili gönderme ile Antalyada bir ilki başlattık. Amacımız partimize hizmet edenleri ödüllendirmek" diye konuştu.
     Dünyanın en aziz varlığının anne olduğunu belirten Gubaş, Anneler Günü etkinlikleri kapsamında İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Yıldız ve partide toplantıda katılan annelere gül hediye etti. Gubaş, Manavgatta yaptığı başarılı çalışmaları için Yıldıza plaket de verdi.
     Gubaş, Manavgat Belediye Meclisi toplantısında MHPli belediye meclisi üyelerinin, CHPli Belediye Başkanı Şükrü Sözenin yapacağı yatırımlar için 20 milyon lira borçlanma yetkisi istemesine destek vermemelerinin parti kararı olduğunu söyledi.
     Belediyenin, mahalli seçimlere aylar kala borçlanma yapmasına karşı olduklarını anlatan Gubaş, meclis toplantısına gelmeyen MHPli meclis üyeleri Mahmut Özün partilerine toplantı öncesi mazeret sunduğunu ifade etti.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber MHP İlçe Başkanı Halil Gubaş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER