Antalyadaki polise silahlı saldırı

Antalyadaki polise silahlı saldırı -Saldırıda şehit olan polis memuru Abdullah Bülbül, memleketi Konyanın Hüyük ilçesine bağlı Suludere köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi -Şehidin eşi Zehra Bülbülün, 4 yaşındaki oğlu Yaşar


KONYA (A.A) - Antalyadaki silahlı saldırıda şehit düşen polis memuru Abdullah Bülbül (34), memleketi Konyanın Hüyük ilçesine bağlı Suludere köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.
     Saldırıda şehit olan 3 polis memuru için Antalya Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törenin ardından Abdullah Bülbülün cenazesi, memleketi Hüyük ilçesine bağlı Suludere köyüne getirildi.
     Şehidin Türk bayrağına sarılı cenazesi, baba evinde bir süre bekletildi. Burada şehidin eşi Zehra Bülbülün 4 yaşındaki oğlu Yaşar Tunahanı kucağına alarak, Bak oğlum baban burada. Resmine bak. Ne kadar güzel değil mi- diyerek tabutu öpmesi, herkesi duygulandırdı. Küçük Yaşar Tunahan ise her şeyden habersiz gülümseyerek, babasının tabutuna elini sürdü ve öptü.
     Bülbülün cenazesi, daha sonra namazın kılınacağı Yukarı Mahalle Camisi önüne getirildi. Şehidin naaşı, burada kılınan namazın ardından bir süre meslektaşlarının omzunda taşındı. Bülbülün cenazesi, tekbirler eşliğinde ve gözyaşları arasında köy mezarlığında toprağa verildi.
     Cenaze törenine, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, 3. Ana Jet Üs Komutanı Tümgeneral Yılmaz Özkaya, AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez ile şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
    
     Muhabir : İbrahim Yozoğlu / Rıfat Yerlikaya
     Yayıncı : Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Antalyadaki polise silahlı saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER