Antalyadaki suç örgütü operasyonu

Antalyadaki suç örgütü operasyonu -Akhisar Belediyespor Başkanı Eryüksel: -(3 futbolcuyla ilgili iddia) Kulüp olarak böyle bir olaya ihtimal bile vermiyoruz


MANİSA (A.A) - Akhisar Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel, takımın Antalyadaki kamp döneminde üç futbolcunun fuhuş bağlantısı yaptığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.
     Eryüksel, Antalyada suç örgütü kurarak fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan şahıslarla takımdaki üç futbolcunun temas kurduğu iddialarına ilişkin, Bu gibi haberler kulübümüzü yıpratmaya yönelik balon haberlerdir. Antalyada kamp döneminde futbolcularımız saatlik olarak kontrollü şekilde çalışmalarını sürdürdüler. Biz kulüp olarak böyle bir olaya ihtimal bile vermiyoruz. Önümüzde Galatasaray maçımız var, futbolcularımızın bu gibi haberler yüzünden morallerinin bozulmasını istemiyoruz diye konuştu.
     Antalyada düzenlenen operasyon kapsamında suç örgütü kurarak fuhuş yaptırdıkları iddia edilen 8 kişi gözaltına alınmış, örgütün devre arası kampı için Antalyada bulunan Akhisar Belediyesporlu 3 futbolcuyla Faslı kadınlar aracılığı ile temas kurduğu iddia edilmişti.
    
     Muhabir: Mustafa Özdemir / Tolga Albay
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Antalyadaki suç örgütü operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER