Antalya Büyükşehir Belediyespor şampiyon oldu

Antalya Büyükşehir Belediyespor şampiyon oldu


ANTALYA (A.A) - Antalya 1. Amatör Küme B Grubunda mücadele eden Antalya Büyükşehir Belediyespor Futbol Takımı play-offlarda şampiyon olarak Süper Amatör Kümeye yükseldi.
     Mücadele ettiği 1. Amatör Kümede ligi 2nci bitiren ve diğer gurupların 2nci ve 3üncüleri ile play-off maçlarında karşılaşan Antalya Büyükşehir Belediyespor Futbol Takımı, Süper Amatör Lige adını yazdırdı.
     Play-off maçlarında Türkler Sporu 3-2 yenen Antalya Büyükşehir Belediyespor, Kaş Gençler ile 1-1 berabere kaldı. Son maçında Oba Belediyesporu 4-0 gibi farklı skorla geçen Antalya Büyükşehir Belediyespor, play-off birincisi olarak Süper Amatör Kümeye çıktı.
     Antalya Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Recep Maden, yaptığı konuşmada, hedeflerinin Bölgesel Amatör Lige yükselmek olduğunu belirterek, oyuncularını başarılarından dolayı tebrik, takıma başarısında katkı sunan herkese de teşekkür etti.
     Takım kaptanı Ayhan Temel de bir üst kümeye yükselmenin kendileri için gurur verici olduğunu ve başarılarının bundan sonra da süreceğini ifade ederek, takım olarak birlik ruhunu çok iyi temsil ettiklerini ve Süper Amatör Kümede de başarılı olacaklarına inandığını kaydetti.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalya Büyükşehir Belediyespor şampiyon oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER