Antrenmanda sürpriz evlilik teklifi

Antrenmanda sürpriz evlilik teklifi -Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Samsun Basketbol yarın karşılaşacağı Adana BOTAŞ maçı için Menderes Spor Salonunda antrenman yaptı -Antrenman sırasında Samsun Basketbol sporcuları


ADANA (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Samsun Basketbol, yarın karşılaşacağı Adana BOTAŞ maçı için Menderes Spor Salonunda antrenman yaparken, takımın oyuncularından Burcu Uzuna antrenmanda, erkek arkadaşı tarafından sürpriz evlenme teklifi yapıldı.
     Samsun Basketbol takımı yarın deplasmanda yapacağı Adana BOTAŞ karşılaşması için hazırlıklarını maçın oynanacağı salonda sürdürürken, antrenmanda sürpriz bir gelişme yaşandı.
     Antrenmanın yapıldığı Menderes Spor Salonunun ışıkları sönerken, Samsun Basketbol oyuncularından Burcu Uzunun erkek arkadaşı İbrahim Kandemir tribünlerden şiir okuyarak, salona indi. Bu sırada Burcu Uzun, gözyaşlarını tutamadı.
     Kandemir daha sonra Uzuna evlenme teklifinde bulunarak, cebinden çıkardığı yüzüğü taktı. Kandemire evet yanıtını veren Uzun, sevincini takım arkadaşlarıyla paylaştı.
     Uzun, böylesi bir sürprizi hiç beklemediğini belirterek, Bir süredir takım olarak can sıkıcı olaylar yaşadık. Moralim son derece bozuktu. Gerçekten müthiş bir sürpriz oldu dedi.
     İbrahim Kandemir ise yıllardır organizasyon işiyle uğraştığını anlatarak, şöyle konuştu:
     Birçok güzel organizasyonun içerisinde yer aldım ama tabi o işi yaptığım insanların, kahramanların heyecanını paylaşmış oldum bugün. Gün geliyor hakikaten sevdiğinize, hak ettiğine inanıyorsunuz sonra yapabileceğiniz şeyler sınırsızlaşıyor. Şükürler olsun ki böyle güzel bir insanla karşılaştım. Daha iyisini düşünebilseydim daha iyisini yapabilirdim. En iyi düşünebildiğim bu oldu. Onun çok daha iyisini hak ettiğini biliyorum.
    
     Muhabir: Volkan Kaşik - İbrahim Erikan / Anıl Bağrık
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Antrenmanda sürpriz evlilik teklifi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER