ATSOda Budak, yeniden başkanlığa seçildi

ATSOda Budak, yeniden başkanlığa seçildi


ANTALYA (A.A) - Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, yeniden başkanlığa seçildi.
     ATSO Atatürk Konferans Salonunda gerçekleşen seçimde, ATSO Meclisine girmeye hak kazanan 127 meclis üyesi oy kullandı. Adaylardan mevcut başkan Budak 73 oy alarak yeniden başkan oldu. Diğer aday Ali Rıza Akıncı ise 54 oyda kaldı.
     Yönetim kurulu üyeliklerine ise Davut Çetin, Mustafa Yılmaz, Yusuf Hacısüleyman, Erol Erkan, Ömer Dinç, Hüseyin Barut, Ethem Tayfun Kavukcu, Mustafa İssi, Ali Bahar ve Ayhan Kızılsavaş getirildi.
     Seçim sonucunda disiplin kuruluna Adnan Vücudi Özen, Bülent Erol, İsmail Özandaç, Hasan Kütük, Ali Peker ve Derya Karakoç seçildi.
     Budak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iş adamlarına yakışır bir seçimi geride bıraktıklarını belirterek, yeniden seçildiği için mutlu olduğunu söyledi.
     NACEnin Türkiyede devrim niteliği taşıyan bir kodlama sistemi olduğunu kaydeden Budak, sistem sayesinde ciddi bir envanter yapılacağını, birçok ulaşılamayan rakamlara ulaşılacağını anlattı.
     Sisteme çok itiraz geldiğini, bu nedenle itirazların gölgesinde yapmamak için seçimlerin 3 ay ertelendiğini hatırlatan Budak, "Arkadaşlarım çok ciddi teveccüh gösterdi, herkese teşekkür ediyorum ancak seçimler artık geride kaldı" diye konuştu.
     Budak, ATSO çatısı altındaki 35 bin üyenin tamamını kucaklayan bir çalışma programı hazırladıklarını dile getirerek, şöyle konuştu:
     "4 yıllık stratejik çalışma programı, EXPO 2016, 2023 Antalya vizyonumuzun tamamı hazır. Artık bundan sonra çalışma zamanı. Biz yeni şeyler söyleyeceğiz, yarım kalan projelerimiz var, onları tamamlayacağız. Buna ek olarak yeni projeler üreteceğiz. Ortaklık kültürünü Antalyada genişleteceğiz. Gönüllülük esasına göre bunları yapacağız. Tüm ekibim tek vücut oldu. Çok baskı da gördük. Ancak bu ipi göğüsledik. Sonucun böyle olacağını bekliyordum. Böyle bir sonucu da aldık, bütün üyelerimize tekrar teşekkür ediyorum."
     Budak, meclis üyesi arkadaşlarının tebriğini kabul etti.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber ATSOda Budak, yeniden başkanlığa seçildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER