Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Dinçel:

Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Dinçel: Alınan galibiyetler bizleri kesinlikle rehavete sokmayacaktır


AYDIN (A.A) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcilerinden Aydınspor 1923ün teknik direktörü Selahaddin Dinçel, alınan galibiyetlerin kendilerini rehavete sokmayacağını söyledi.
     Dinçel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çanakkale Dardanelspor gibi güçlü bir takımı deplasmanda yenerek 3 puan almalarının sevincini yaşadıklarını söyledi.
     Çarşamba günü Türkiye Kupasında karşılaşacakları Akhisar Belediyespor maçını düşünmeye başladıklarını, amaçladıkları hedefe emin adımlarla taraftarlarının desteğiyle yürüyeceklerini kaydeden Dinçel şöyle konuştu:
     Hem lig hem de Türkiye Kupasında yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Aydını bir futbol kenti ve futbol kültürünü kazanmış bir şehir olarak görüyorum. Alınan galibiyetler bizleri kesinlikle rehavete sokmayacaktır. Bizim hedefimiz 2. Ligdir. Başarımız sürdükçe taraftarımız da tribünlere koşacaktır. Bunun ilk meyvesini bu hafta alacağımız ve bir seyirci patlaması olacağını düşünüyorum. Çanakkalede bizleri destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Suat Deniz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Dinçel: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER